Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Tompallas dikt Arbetets slaveri.


Kvarnen

 

 

sakta, långsamt 

mals motståndet ner

sten för sten

obönhörligt 

korn efter korn

pressas till sand

rinner genom fingrar 

till ingenting alls

arbetarens lön smulor

till priset av en själ




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-20 12:41



Bookmark and Share


  Fulbergarn
tur att det är gratis att vara i naturen
2018-10-22

  Bodingen VIP
Kvarnsvingarna har vi fortfarande kvar i alla fall...so let's fight em' back!
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP