Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(c) foto: Minkki Huldén vilkendera är bättre? eller utgör de en helhet?


Om tillfälligheternas spel i vägval - tanka 20.10.2018

 

förakta inte

din förargliga motgång

ta vara på den

 

den kan ju vara din chans

då drömd plan blir verklighet

 

                        *

 

när planer korsas

av små tillfälligheter

ges ett tillfälle

 

att gå hela vägen fram

längs livets critical path 

 

 

2018-10-20  14:17

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-20 13:33



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Kloka tankar
2018-10-20

  walborg
Klokis!
2018-10-20

  Poeten Salvador VIP
Man kan fråga vad det finns att lära av en motgång, och tacka för lektionen
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP