Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG vet

Jag vet
du vill mig
kärlek,
jag vet
du gör mig hel,
och livet andas
evighet.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-20 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP