Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett program i radion om könsstympning ledde till denna text.


Tro och vetande

När blind tro har brottat ner synbart vetande;

så är det viktigt att man blåser i varningspipan !




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-20 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP