Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En springflod, över hur tankarna spinner vidare på en originaltanke, eller fakta!


Från ett ursprung och fortsättningsvis !

Whyred är ett svenskt klädmärke grundat 1999 i Stockholm. 2014 tilldelades märket Damernas Världs designpris Guldknappen.

Hade även för mig, att Whyred, handlade om Cancerforskningen på kvinnor, eller om Kvinnor!

Kan jag ha rätt?

Jag vill göra en filmad video,om hur kvinnor klädda i rött tar emot vars en Guldknapp!

GULDKNAPP i olika storlekar!
Precis som kvinnor, i olika storlekar!

Tiden är KNAPP!
En text med Tiden är, och sedan en pil pekandes mot en knapp, som är uppmärksammad på ett ståbord.

En knapp, med inbyggt timglas...
Med texten på en duk, undertill...
Omodernt, ska det stå!

Och för att utmana Knappsistensen, ett annat ord för existensen för en knapp, så uppmärksammas kläder utan knapp, men som ändå behöver knäppas, på sina respektive skyltdockor!

Stopp!Stanna upp! Jag skyltar med...
Olika skyltar...
Och slutligen skyltdockor, helt vanliga skyltdockor!
Och slutligen på utställningen om Skyltning...
Omstajlade Skyltdockor! Som dockor, men Grown-ups. Och dockor med size av fullvuxna, men klädda som barn!

Vi är Red roses!
Kvinnor som inspirerar enligt oss själva.
Ändå är vi inga influencers.
På hemsida!
Kvinnor som vill vara förebilder.
Oftast är förebilder...
Historien om Förebilder/idoler, hur går den?
Om en historia, bara hade varit kortfattad, hade man nog kunnat ställa frågan som ; Hur går den?
Men en historia, är ofta mer komplicerad än så, ja, det kan den vara.
Kanske bokmaterial?




Bunden vers av Mim
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-20 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim