Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vagga din mobiltelefon!

En vaggvisa!
Visa på hur en mobiltelefon kan bli behandlad varsamt under en dag...
Som ett barn!
Istället för ett barn ....
Hur du lägger mobiltelefonen i sin säng, med filt och kudde bland annat...
Eller?
Visa andra föremål i ett hem, som kan behandlas som ett liv, ett barn!
Svårigheten med att det eller det föremålet inte funkar för småbarnslivet!

Denna utställning skall syfta till att visa hur materialismen blir upphöjd i våra liv, även om utställningen är en smula överdriven!




Bunden vers av Mim
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-20 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim