Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa rader ber jag inte om ursäkt för! Inte idag ... Det är en sådan dag då jag får önska mig vad jag vill! Nemlig ... - Publicerad tidigare här den 5 september 2012 ...


Det enda jag verkligen önskar mig ...

... en dag som denna ...

... är att Du kom till mig
för att stanna kvar
och ej någonsin mer
mig lämnar ...

Det vore den allra
finaste present
jag någonsin kan få

Någonting av sådan rang
till mig av högre makter sänt
för att äntligen kunna få känna
allt det underbara

det där som ej går att förklara
men som jag vill få känna
uppleva och bevara
närmast hjärtat
och i djupet av min själ

Då skulle dagen 
skänka mig känslan
av att vara början på
ett meningfullt sammanhang

Något som skulle få det
att kännas som om den vore
den allra första dagen
på resten av mitt liv

Ett liv
fyllt av kärlek
tillsammans med dig

Den dig som är ämnad för mig
mig som dig älskar
och så ock är ämnad för dig

Vad mer skulle jag någonsin
kunna önska mig?!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-20 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP