Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kanske inte är värd att veta något alls

jag är en dödlig trädgård
mina ådror blöder gift
och mina ben värker från
att inte har blivit förstod
mina tankar sjunker in i
min hud
som tänder
jag tuggar mig fram tills
det inget finns kvar att känna
Jag vill riva ut allt ur mig
och lägga allt för att vila i
mina handflator
som om mitt sinne är en samling
av livlösa blommor
för mina ensamma tårar
räcker inte till
för att jag ska kunna växa
in till något
som du hade älskat




Fri vers av Matiilldaa
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-20 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matiilldaa
Matiilldaa