Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018.10.20 Lördag. Glädjeyttringar


Sinnesstämning

 

Tyngd av evighet och nedstämd insikt om verkligheten fuktas mitt hjärta av den rika källans obeskrivliga kärlek och glädje. Min sargade lekamen, påfrestad av ursprungets starka vilja fortsätter genom skyar av trofasthetens lovsånger till tillvarons enda singularitet. ”-Du vill mitt bästa!” utbrister glädjen över den ende. ”-Sakna mig aldrig mer min vän!” är svaret från en punkt mitt i rummet. Rekylen av att bli hörd fäster anglen på människofiskarens krokar och lyfter våra händer mot skyn.

Nu känner jag igen sanningen. Ja, jag vet vad den är.

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-20 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP