Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nattliga fjärden

Stenar faller ur barnens händer
grannlåt för kråkorna

fotogenlyktan kastar sin skugga
över tapeten, den nattliga fjärden



det var en man från öarna
två lanternor växte från hans panna




Fri vers av Simon Ekström
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-20 17:31



Bookmark and Share


  cilax VIP
fina stycken
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Simon Ekström