Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Essere


Escluso

Se nesuno capische
Sei scemo tu
O lo sono loro

Domanda?
Domando ancora

Chi deve capire
O possiamo capire

Insieme?




Bunden vers (Annat versmått) av Federico Romano
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-20 18:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
La comprensione è un'arte in sé
2018-10-24

  SatansSon
verkar bra. fattar dock inte. fråga steve lando. en annan italienare här.
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano