Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lyckan


är anspråkslös
en barfotavandrerska

som undflyr buller och stora ord




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2018-10-20 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP