Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är Du

mitt Rwanda
som kommer,
smyger dig fram?
Säger inget
och talar inte,
smeker dig emot mig
och lämnar
dina doftmärken.
Du trollbinder
mina städer,
intar mitt land,
formar livet
i mitt inre
Kigali.




Fri vers (Fri form) av Artur Douglas
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-20 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas