Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske är jag lite besvärlig ibland ... men jag är i alla fall ärlig och uppriktig när jag säger att jag saknar dig ...


När jag sover som allra bäst ...

... inte mest ...

pratar jag inte i sömnen
vad jag vet ...

Men!

Skriver i sömnen gör jag stundom
så som precis just nu ...

Och!

Älskar i sömnen
när jag är med någon
som är som du

Du som är den dig
som är ämnad för mig
men som ännu ej
har förstått att du
hör hemma här hos mig ...

Du fattas mig!

Ni andra som ej 
förstår hur det fungerar för mig
när jag ska sova, sover
och eller har som ambition att sova

... kan ju tänka på att
det inte är så lätt att vara mig ...

... utan den dig som är ämnad för mig ...

24 timmar om dygnet
7 dagar i veckan

måste jag ju ta mig själv på utmattning
för att kunna sova alldeles själv
fullständigt ensam 
- förutom då mina tre nallar och gosedjur 
som min älskade barn lagt på min ena tomma huvudkudde -
i min alldeles tomma, kalla och ödsliga säng
vilken är lika tom, kall och ödslig när jag sedan vaknar igen ...

Nej, det är inte synd om mig!
... Vill bara inte somna och vakna utan dig
som är ämnad för mig ...

Det är liksom mycket trevligare 
att gå och lägga sig
tillsammans med dig ...

God Natt! Eller God Morgon eller ... 

 

 

 

_____________________________
Tidigare publicerad här i september 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-20 19:17



Bookmark and Share


  Baystream
Det är liksom...
Ja, en sked i sängen ÄR fan i mig en värme som är... mmm

En kommentar som låter korkad. Men tror du förstår vad jag menar.
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP