Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskad

 

att bli älskad för den man är

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-20 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP