Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spindelkvinnan

 


Spindelkvinnans ben
väver livets silvertrådar


slår rot i myllan




Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 452 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-20 22:38



Bookmark and Share


  cilax VIP
wow!

Och tänk i parken
Om våren
Med ögon känsliga för grönt
2019-01-09

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skrivit!
2018-10-24

  Baystream
Vackert!
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund