Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting är givet för evigt

Vi människor (de flesta) lever så obekymrat omedvetet

Det är mest Hopp & Lek i radio och tv

Man lever för stunden och tror att allt ska bestå av det som finns nu

Äktenskap ebbar ut för det finns alltid grönare gräs på andra sidan staketet

Är man artist ska man agera ända in i kaklet

Det gäller att suga på popularitetens karamell så länge det går; även om hälsan får en rejäl törn




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-20 22:49



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Kloka reflektioner av den tid vi lever i!
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP