Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är du vaken i natten

 

hej

är du vaken i natten

du liksom jag

har du tankar som river 

och köldklampar i bröstet 

det har jag

inte vet jag om det hjälper

att veta att vi är två

men jag undrar

seglar även din fantasi 

på alltför höga vågor

för att friheten ska förstå

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-21 02:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja så känner man stundom... Vi räcker och vi sträcker fram!
2018-10-29

  Karina"Kia"
Frågan om natten som tynger,kan vara svår att förstå i nattens sena timmar.


Bra fråga om frihet ska förstås!
2018-10-26

  Lars Hedlin
Väl formad med känslor och liv i en frågeställning!
2018-10-24

    Elisabeth Nilsson VIP
En dikt, som speglar nattens obehagliga tankar, och ouppnåeliga önskningar om frihet. Bra skriftat!
2018-10-21

  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om bekräftande ...
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP