Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semesterminne från Mallorca





Besökte en underjordisk sal
en droppstensgrotta
betraktade fascinerat
naturens skapelse

plötsligt släcktes lamporna
det blev kolsvart

i samma stund
gled en båt med dämpad belysning
ljudlöst fram över sjön
och rogivande klassisk musik hördes

En fantastisk upplevelse




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-10-21 11:20



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
fin minne av en fin person
2018-10-28

  Lars Hedlin
Vilket fint minne!
2018-10-24

  Eva Helene VIP
Låter fantastiskt, vilken lycka att få vara med om!
2018-10-23

  StinaJ VIP
Så fint poetat om ljusets ankomst. Det känns betryggande.
2018-10-23

  Olof Lagerhorn VIP
En härlig upplevelse fint återgivet.
2018-10-23

    Peter Söderqvist
En magisk scen so du beskriver så fint.
2018-10-22

  Anya VIP
Fin scen du målar upp. Effektfullt.
2018-10-22

  Öknens Ros VIP
låter magiskt!
2018-10-22

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert skildrat.
2018-10-22

  Änglaögon
Oj, där har jag också varit och jo, det var en fantastisk upplevelse.
2018-10-21

  Annaemi VIP
Var där för länge sedan och hade glömt hur fantastiskt det var. Din fina dikt väckte minnet till liv!
2018-10-21

  Blomma-Stjärna VIP
så vackert minne att bära med sig!
2018-10-21

  Fulbergarn
Det låter så härligt, lite magi, lite kultur och en god portion naturhistoria
2018-10-21

    Elisabeth Nilsson VIP
En vacker och rofylld händelse att minnas, skriver du så fint om.
2018-10-21

  BenGust VIP
Ögonblickets fascination
till softad bakgrund.
2018-10-21

  Maria Sundelin VIP
Låter väldigt rofyllt
Kramar
2018-10-21

  Niliboy
Oj, va roligt!
2018-10-21

  Karina"Kia"
Åå! ett magiskt minne...nästan som ur en scen ur "The Phantom of the Opera"
2018-10-21

  DavidM VIP
Ser scenen framför mig, levande återberättat.
2018-10-21

  ULJO
Härligt ned ljusa minnen
2018-10-21

  M.Eta
Låter magiskt!
2018-10-21

  Feliaxel VIP
Fint minne att bära med sig
2018-10-21

  Ezmeralda VIP
Låter helt magiskt, vilken fin upplevelse!
2018-10-21

  Peter G VIP
Ett så härligt minne!
Finns så många fascinerande platser och naturupplevelser att uppleva och upptäcka på vår planet!
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP