Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ord och ton...

Det orden missar
musik fyller i och på
ännu bättre då...

Musik ju förstår
för själ behövs flytetyg!
Då får den vingar!




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-21 11:40



Bookmark and Share


  ULJO
Gillar dina ord
2018-10-21

  lodjuret/seglare VIP
Jo, om musiken bara är en som salvelse för själen, liksom möjlig närvaro av någon och ej istället ett som själ för 'nervsammanbrott'.
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt