Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖDELSEDAG - tanka

Lutande björkar

hänger över strandkanten

kastar guld i sjön

förstärker solens glitter

firar höstens söndagsbarn




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-21 17:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En vacker tavla detta...och en fin present...
2018-10-28

  Fulbergarn
En finstämd tanka
2018-10-21

  Marita Ohlquist VIP
Gott Nytt År!
2018-10-21

  ULJO
Fin text detta
2018-10-21

  Poeten Salvador VIP
Födelsedag själv?
2018-10-21

  M.Eta
Vacker tanka!
2018-10-21

  Feliaxel VIP
Fint skaldat
2018-10-21

  Marita Ohlquist VIP
Vackert, lugnt och harmoniskt!
Ser bilden för min inre syn.
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP