Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
erfarenheten & lojalitet genom åren som gått. kommer att gästas av "Rob Gillis" stay tuned!


Vattnet Under Bron

vers1:
rappen den är klok för det är
mycket vatten under bron som ni märkt
kraften skapar mod bestiger berg
då kaffet är kokt insmord i liniment

vacker är min skog och livets färg
då vattnet under bron påminner mig
om erfarenheten av min krokiga resa
integriteten tar tid i en beroendes lekar

det borde du veta finn modet att leva
tack fader sol och moderjord
för livet i vishet av vattnet under bron
för livet i vishet av vattnet under bron

syster och min bror nu ser vi livet i färg
då vattnet under bron beskriver vår eld
från då till nu från nu till då
och en glimt av vår framtids ljusa mål


ref:
allt vatten under bron den kraften den är stor
att få ro chansen att få gro av dansen i rätt sko
lojaliteten broh jag är med dej när det stormar i seglet
broder o syster låt oss ta lärdom av allt vi vart med om

erfarenheten gör att jag är fan en fet en
som fortfarande andas inte många som är med än
vi är klokare tillsammans en för alla och alla för en
trots broar som har ramlat byggs dom om starka av eld




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-21 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl