Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2018


Det dolda rummet

Bakom instagrams perfekta universum befinner sig ett dolt rum
I Sverige tar fyra människor sitt liv varje dag.
Trots en suicidlavin står politikerna helt handfallna – utan förslag till vaccin.
De fortsätter med sitt byråkratiska skitsnack
Där motionerna ger sämre effekt än en snus utan tobak
Psykisk ohälsa är folksjukdom som sprider sig som ett virus
Trots det är det tyst från vårt riksdagshus
Lägg där till ett stort mörkertal som kan resultera i en självmedicinering som knappast är särskilt legal.




Fri vers (Fri form) av FalkeN
Läst 830 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-21 16:02



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Brännande aktuellt!
Hörde just i radion om detta
gissel och att suicidala ringer SOS-
Alarm för hjälp och nån som lyssnar.
Detta är tydligen så svårt
att prata om att politikerna
fortfarande gömmer huvet i sanden.


2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

FalkeN