Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alldlels för många är mer fokuserade på vad andra går och vad de gör än att följa sin egen väg ...


Utan eget liv och en väg att gå

Hur skall jag kunna
Följa någon annans väg
När jag har min egen väg att gå




Övriga genrer (Aforism) av Jack_iX
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-21 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX