Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftesrik



Du rullar balsam in

i mitt sätt att se

den skiktade dimman

pulsera över

septemberåkerns

strävan att nå längre

än bli förutbestämda

fåror bland farmarens

dagboksfötter



Och bredvidsvallande

Kukkolaforsen har

faktiskt skärvor

av en chans att följa

siken lekande

uppåt alla breddar

där nya flöden möts

med allt löftesrikt

som följe




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-21 18:24



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
fin naturupplevelse.
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP