Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ansiktsmålning del ett



när dagen inte vaknar på rätt sida behöver vi en livlina att hänga tankarna på för att må bra. att känna så i längden blir inte bara psykiskt påfrestande, utan kan även kännas fysisk betungande, man blir negativ och mår dåligt från insidan och ut.

har snappat litet tips från vänner. vi människor är så duktiga på att förminska oss själva och har vi runt omkring oss, någon som förtrycker oss "varför ska du vara glad när inte jag är det? " nog finns det gott om människor som inte gillar när någon sticker ut från mängden, men det är fint att våga vara sig själv! alla orkar inte ta till sig andras solsken, men faktum är att det fantastiska med våra minnen är att de lagrar inte enbart de dåliga utan även de allra viktigaste de goda och plötslig ser man fördelarna och provar på. som alla barn börjar vi med att krypa innan vi förmår resa oss, utan att behöva klamra oss fast vid bordsbenen.

alla behöver vi boosta självkänslan för att må bra och kunna skratta åt oss själva och andra. klappa dig själv på axeln, även om ingen annan gör det. säg högt till dig själv vad du är bra i dag, säg det när du står framför spegeln. måla en glad gubbe av läppstiftet på spegeln. tänk på att din hjärna mår bra, när du drar läpparna uppåt även om hjärtat gråter.

glöm inte tacka vännen, för att den finns där. ge en komplimang när du vet att du själv hade gillat den. berätta för din ängel hur tacksam du är för handen i stunden. vi skrattar alldeles för litet idag, mungiporna har frusit fast i en grimas. det finns inga substitut, som ger dig glädje och lycka. vi behöver finna vår egen dörr till tiden, när vi klättrade i trädet och nådde solen med våra fingrar.

när min kudde inte mår så bra, då ska du veta älskade uggla jag öppnar våra brev och ser då solen. märkligt ändå att se en solvingad stråle pensla dagen i guld.

tack för att du finns klokuggla kram <3


PS
börjar äntligen närma mig slutet på allt, som måste göras före vintern. det är likadant varje år, men det är glädjande att ställa in trädgårdsmöblerna, då man vet att efter vinter kommer vår . klockan är 19.30 13 grader plus men det har varit en tjock molngardin över himlavalvet i dag.
i morgon måndag väntas sol och 14 grader ...hurra !!

gjorde en sväng runt på stan, även till kyrkogården. snart kommer allhelgona och halloween. stod och lyssnade till friden och språkade med lantbrukardottern som fått frid efter ett långt slitsamt liv.
avslutade med att plocka aroniabär som fått en frostknäpp. ska testa och torka dem har ett recept. de innehåller ofantligt mycket antioxidanter, kan behövas vinter nalkas.










Övriga genrer (Kåseri) av morgonstjärna VIP
Läst 476 gånger
Publicerad 2018-10-21 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP