Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solnedgång


En rodnande sol sveper paletten
stänker färg över en frusen himmel
Intill gryningens fäste
sjunker dagen sakta på knä
simmar i en blodröd strimma

Fiskaren samlar nattens stjärnor
i sitt finmaskiga nät
kastar dem ut över havet
i en glittrande lek





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-21 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP