Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pia .....


Händer..

Utsträckt min arm är mot dig med naken handflata öppen ej knuten som en hård sten den skulle vara. En fredlig invit en öppen hand en välvillig gest du får. Hjälp den dig ge en extra hand inget man nekar till när det tunga lasset ska dras. Än själv slava med händer låsta att dra det tunga alena över stock o stening led. Händer låsta, händer som frigöra sig händer som sakta berörs utav en annan hand som varskor i nöden lyfta upp en hand i nöd. Bara händer….




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-21 20:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Handen, den kan den :)
2018-10-30
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //