Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har vuxit hopp

 

Det har

vuxit hopp

ur mina möten

med mig själv 

i natt

 

tankarna

var sprungna

ur en legend

som blev verklig

 

börjar tro

att livet kan andas

i en större cirkel

 

hör hjärtljudet

från den nyfödda

gryningen

 

samtidigt som jag 

anar skymningssjälen

som ömsat kropp

 

i de intorkade tårarna

på drömmarnas grind

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-21 21:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbart! :)
2018-10-29

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert skrivet...gott att hoppet växer...
2018-10-28

  Karina"Kia"
Wow! så vackert och känslosamt hoppgivande!
2018-10-26

  Lars Hedlin
Underbart :)
2018-10-24

  Nils-Robert
Så fint, så hoppingivande.
2018-10-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Natur och människa i fin symbios.
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP