Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En droppe på min kind

En park i höstskrud

en parkbänk som
bjuder till invit

en droppe från
förmiddagens regn

har dröjt
sig kvar

bland trädtopparna

faller på min kind

och

jag minns
en annan
parkbänk

för längesedan

du och jag

ett farväl
och skilda vägar

av omständigheter

svåra beslut
för två unga hjärtan

tunga steg
mot ett vägskäl
i livet

och ändå var
det bäst så

men där
och då

föll det
också
en droppe

på min kind






Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 316 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-21 22:18



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Blues
2018-11-15

  DavidM VIP
Finstämt med en känsla av vemod.
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter