Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskadd hud

De ljög när de sa
Det som inte dödar
gör en starkare
Inga ärr
kan mäta sig
Mot oskadd hud

Jag är trött på min fasad
av ett lyckat liv
En teater som långsamt
äter upp min själ
Något är döende
i mitt inre
Men jag blundar och ler
i hopp om att
Ingen ser
ända in




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-23 23:03



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Smärtfyllt och naket
Starkt berörande
2018-10-24

  Respons VIP
Bra formulerat
2018-10-23

  Ewelina Mann
Berörande och djup! Jag gillar denna dikt!
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Leonina