Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet, att kunna beskriva sin frihet!

Frihet är att kunna beskriva SIN frihet!
Vad frihet är, och att uppleva den.
För vissa, att Leva ut den.
Allt beror på sin attityd gentemot livet.
Medans andra, skulle säga ; Det är min lott i livet!




Bunden vers av Mim
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-22 07:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ensamhet, gillar verkligen dina texter
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Mim