Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är min lott i livet!

Det är min lott i livet!
Samma person...
Spelar Hen mycket på lotter?
Eller har Hen tron, att det inte blir bättre än så här?

-Jag behöver inte höra din historia...
Jag vet att du är misslyckad.
Vem annars skulle välja ett sådant uttryck att leva på, som ; "Det är min lott i livet"?
Jag nöjer mig helt enkelt med att höra, att du är misslyckad!





Bunden vers av Mim
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-22 07:15



Bookmark and Share


  danne //
kan inte vara lycklig fast man är missanpassad, klart om det är lotteri spel , den kan givetvis inte ersätta lyckan utav vinst av rikedomar som inte knappt syns idagens myllrande stad lr glänta.

lyckan,lyckad är nog den rikedom man bär på inne i sig själv så tycker jag !

Alltid lika intressanta tankar du delar med dig Mim tack
Danne
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Mim