Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tumbolan snurrar, Lottan går varm!

Tumbolan snurrar.
Ja, lottmaskinen på marknaden, eller i kyrkans regi!
Hon tar en lott, och säger;
-Det var en nitlott.

Eller; -Jag vann!
Och så vann hon en duk,

Men om hon tjöt ut sin glädje; -Jag vann massor med pengar, jag vann flera miljoner!




Bunden vers av Mim
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-22 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim