Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer så konstiga saker...


Jag drömmer så konstiga saker numer
Om saker jag inte förstår
Jag drömmer annorlunda nu
Inte som jag gjorde då
Jag drömmer på ett annat sätt
Vaknar med bilder
Av en papperkasse
Eller en bussresa
Kanske en potatis
Och en en stege liggandes på marken
Utan vägg att luta mot
Jag drömmer så konstiga saker numer
Som om jag rökt något dumt
Eller ätit en konstig sorts svamp
Som aldrig växt i jord
Jag drömmer så märkligt grått idag
Utan färger
Utan glans
Eller lyster
Jag drömmer så konstiga saker numer
Men det händer
Att jag ibland
Ännu drömmer

Om dig...



TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 251 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-10-22 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TT
TT