Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halloween

 

 

när mörkret fångat dagen

när klockan är slagen

beware of the creatures

who live in the dark

 

vem kan skilja på levande eller död

en kväll fylld av skoj och skrämsel

maybe you take a ghost for a friend

you'll soon see what mistake you've done

 

när alla gått hem till sitt

utom de som mystiskt försvann

who can tell their story

they're out of history

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-22 10:40



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Fin svengelsk fusion
med engsvelsk union
2018-10-22

  Fulbergarn
just språkmix
2018-10-22

  Fulbergarn
just stråkmix
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP