Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humor

 

 

en liten , kort karl står vid urinoaren och uträttar sitt behov.

en lång stor karl ställer sig bredvid  och gör detsamma.

plötsligt börjar den lille mannen att blinka häftigt.

den store karln blir smått irriterad och arg.

-vad blinkar du för? frågar han argt.

-det stänker! svarar den lille mannen.




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-22 11:03



Bookmark and Share


  Fulbergarn
He he, he he!
2018-10-23

  Bodingen VIP
He he
2018-10-22

  BenGust VIP
Kunde ha varit danska radarparet Fy och B eller Fyrtornet och släpvagnen
in action.

2018-10-22

  Marita Ohlquist VIP
Som scener ur en film!
2018-10-22

    ej medlem längre
*asg* den var jätterolig. ;)
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP