Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer igen

det faller
jag faller
hur får jag den vänd
denna fallande trend

är det en depression
eller är det min ändstation
hur får jag en omstart
hur får jag ny fart

jag måste läsa mera
bekanta mig med flera
poeter och få nya idéer
sluta nöja mig med slitna klichéer

komma med nånting unikt
nånting riktigt innehållsrikt
inte upprepa det andra redan sagt
så att när sista kortet i given är lagt

så kanske jag inte är minst
och om jag inte sitter där med en vinst
så har jag åtminstone inte gjort bort mig
jag kan känna att det gick helt okej




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-22 11:16



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Bara pränta på,utifrån ditt eget. Att jämföra sig med andra skapar bara skrivkramp.Den här blev ju bra!
2018-10-23

    Bakom ridån
Jag tycker du kan ha nytta av att göra bort dig
Låt människor skratta om de vill ibland, det är okej
Gör vad du vill, låt ingen hindra din framfart
This is your life, your way, your mind, your art
2018-10-23

  Bodingen VIP
Du får en inledning av mig: Ack vad det det gör ont när knoppar brister, sen kan du fortsätta he
2018-10-22

  Språk, hjärna!
En nystart eller omstart!
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP