Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ LÅT MIG FARA

 

På perrongen

stod Döden

 

sålde enkelbiljett

 

dina ögon skrev

en ordlös bön

 

så låt mig fara

 

från livets sorg

och smärta bort

 

till strand där

inga skuggor bor

 

vågor viskar ord

ur fridens bok

 

så låt mig fara

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-10-22 17:25



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Fri
Olika
Lika
Frihet
Nu

Tack
2018-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande...
2018-10-28

  Lars Hedlin
Full av känsla!
2018-10-24

  Fulbergarn
Ibland man önskar så
2018-10-23

  Anya VIP
Jaa ibland har man dödslängtan...tänker jag. Stark text.
2018-10-23

  M.Eta
Stark text, vilken tur att du inte for.
2018-10-23

  Poeten Salvador VIP
Med döden som både något sorgligt och befriande
2018-10-23

  Rise Little One
Sista önskan i livet...
2018-10-23

  Feliaxel VIP
Starkt berörande text
2018-10-22

  ULJO
Stark text
2018-10-22

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som jag tolkar som att döden skulle kännas som en befrielse!
2018-10-22

  Niliboy
Alla små människor som tror och beder
Kommer till paradiset, himmelriket i glädje!

2018-10-22

    ej medlem längre
Gillar texten
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP