Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nät

 

 

säg varför inte spindeln själv

fastnar i sitt eget nät

men människor fastnar

av nät de själva byggt

trampar omkring i kletet

av vardagens alla måsten

oförmögna till annat

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-22 11:36



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Vi fastnar i nätet dagligen
kallas internätet
2018-10-22

  Fulbergarn
Många gånger har trasslat in mig, men det är svårare att trassla sig ur
2018-10-22

  Per Drysén
Ett bevis för spindelns överlägsna förmåga
2018-10-22

  Kungskobran VIP
Måsten är ett ok
när skall jag bli klok
och strunta i allt
så att livet blir ballt
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP