Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slow motion

Denna märkliga trötthet
genomsyrar allt jag gör
mina tankar rör sig i
slow motion

Just nu har jag inte
det rätta självförtroendet
för att kunna påstå
att dessa rader har
någons sorts substans
inte idag men
kanske imorgon

Ännu en sång
ännu en lögn

Jag försöker hålla fast
i mig själv




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-22 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP