Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utsikt från mitt fönster

 

alla tonerna

från höstens färgpaletter

smält ihop till vitt

heta vårkänslor sover

genomskinliga

under renaste täcke

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-22 12:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som en dröm med vyer
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg