Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar om livet





När jag var yngre
funderade jag ofta på
vad som var meningen med mitt liv

för stort för att förstå


nu är jag äldre
funderar ofta på
vad som är livets mening för mig

inte större än att jag förstår










Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2018-10-22 12:47



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Det lilla blir värdefullt med ökad älder
2018-10-30

  MALVAA VIP
frågan fortsätter :)
2018-10-28

  ResenärGenomLivet VIP
Jag tror att när man ser bakåt så förstår man mer om meningen med just sitt eget liv...fint skrivet...
2018-10-28

  DavidM VIP
Reflekterande rader med ett tidlöst tema.
2018-10-26

  Lars Hedlin
Insiktsfulla ord i känsla
2018-10-24

  lila fjäderblomman VIP
Fint hur du belyser existensiella frågor som vi borde tala mer om.
2018-10-23

  Anya VIP
Fint om meningen med livet. För mig är det nog kärleken till mina nära och kära. försöker älska mig själv också. :o)
2018-10-23

  Eva Helene VIP
Intressanta tankar!

Har nyligen sett en mycket bra serie på teve med journalisten Anna Lindman som ställt just den frågan till ett antal mer eller mindre kända personer om vad som är meningen med livet. Serien hette just "Meningen med livet".

2018-10-23

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt resonerat kring hur tid och erfarenhet förändrar perspektiven.
2018-10-23

  StinaJ VIP
Tankeväckande ord.
2018-10-23

  Maria Sundelin VIP
En fundering vi nog alla har
Kramar
2018-10-23

  Respons VIP
Det ör en klok insikt
2018-10-23

    Peter Söderqvist
Du gör det svåra enkelt och det dystra glatt.
Glädje i att läsa dig.
2018-10-22

  Kungskobran VIP
Livets mening finns i poesin
den är skön och fin
läses med välbehag
varenda dag

2018-10-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint tänkt och diktat! Och på kornet taget om livets mening.
2018-10-22

  Niliboy
Familj, barn, glad fru, flera biblar, bön
Vara en god medmänniska å älska sin nästa! Partibok! Å i någon mån missionera! Å att gå i mässan!
2018-10-22

  ULJO
Som vanligt. Tänkvärt
2018-10-22

  Rise Little One
Det är inte lätt att förstå livets mening men vi alla lever livet ändå!
2018-10-22

  Lottie Ålhed VIP
Inte större än jag förstår sätter huvudet på spiken Bra påminnelse
2018-10-22

  Feliaxel VIP
Livets mening är inte alltid så lätt att förstå
2018-10-22

  Öknens Ros VIP
Livet ger oss redskap för att förstå vad som händer och handla därefter.
2018-10-22

  Ezmeralda VIP
Ja vi undrar nog många av oss.
Fick mig att fundera nu igen på det.
Tror ändå att vi alla finns här på jorden av en anledning, vi har en uppgift att fylla.
Men tvivlen finns ofta när unga människor går bort.
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP