Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri som dig men fången som jag är


Jag lider
när siffrorna fördubblas
och jag inser
att jag kan aldrig hitta dig
på denna sida

ännu idag
tillhör mitt hjärta dig
men den är ledsen
för den är ensam
i ett djupt mörkt hav

jag vill bli fri
men tårar fälls
du var min glädje
min värme för livet

och allt jag ville
var en bekräftelse
tillbaka

och tillbaka
jag minns
våra vinternätter ihop
sekunder av dina ord
som fick mig att gro

senare

när jag valde ett annat liv
valdes du bort
jag valde solen istället över månen
för jag ville bli visad kärlek

och så enkelt
gav du mig bort
för i ditt liv
fanns inte plats
för en liten kärna
som jag

hejdå.




Fri vers av One Single Flower
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-22 14:09



Bookmark and Share


  livet...
fantastiskt!:)
2019-09-27

  subtitulo
Så bra. Så bra! ????
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

One Single Flower