Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror att det du ville var av samma slag

När trötthet skymmer sikten
och inga lösningar finns
Är det dig jag minns

Den styrka och kraft
du en gång ägde
och doften av hav och
tång i ditt hår
Då väcks tanken
på ännu en vår

Tillsammans någonstans
där bara vi två fanns
och inga andra som krävde
vår uppmärksamhet
Så var det vi ville,
åtminstone jag
Tror att det du ville var
av samma slag

Kan du minnas den ännu
Den tiden
det bara var jag och du
Jag försöker att minnas den
Nu




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-22 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP