Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den stora omdaningens tid är inne, iallafall om man ska våga tro, på att den stora, ledaren vågar köra hit.


Om det ändå fanns en fritidsby.

Då skulle den heta, något och just där skulle du få parkera.

Med din gamla mellanblåa, Volvo..

Och kanske men bara kanske skulle du få provsmaka litet..
(Nu börjar kvinnan fundera på vad hon egentligen lovat.)
Och visst sa jag att det är bättre att ni kommer till Backa..
(Oh, herregud, vad är ni för några!?)

(En lång tid efter..Och många texter senare)

-Nu börjar jag återhämta mig..

-Och att den underbara mannen
var så smart, det såg jag då inte..

-Han gjorde det!

-Är det sant!?

-Ja, och Polisen är här med oss!

-Och vi har klarat oss, hoppat av det gamla..

-För nu är omdaningens tid inne.

(Den här texten är ett utkast, hinner inte skriva just nu)

Ni får gärna ha den som underlag till nya tankar om oss.

bilsta.se

"-Ni fattar grejen,va?" (Var det någon som just sa.)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-22 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP