Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto av Titti Spaltro


ROMANTISKA SJÄLAR...*2018*

ROMANTISKA SJÄLAR LÅNGTAR EFTER MERA...*2018*

Romantiska själar längtar efter mera än det mekaniska liv
som civilisationen har att erbjuda ...

De vill verkligen leva, leka ,och andas djup inne i frihetens
vida stig ...

Romantiska själar längtar efter mera än bara dagliga bestyr
och apatisk robotliknande liv...

De vill dansa tills de tappar andan ,sjunga, skrika , jubla, skratta och hoppa
omkring tills sömnen tar vid...vid dagens slut.

Romatiska själar längtar efter mera än monotona jobb och oändliga rutiner...

De vill drömma , tänka , resa och ströva omkring och kanske
upptäcka det som inte syns med blotta ögat...

Romantiska själlar längtar efter mera än att spela roller och anpassa
sig till tråkiga sociala koder...

De vill älska vilt när de vill, skratta högt utan press och leka
utan gränser in i fantasins vida stränder...

Romantiska själar längtar efter mera än att bara läsa matematik och långrandig journalistik ...

De vill skapa musik , poesi med livets fantasi ...så att varje
ögonblick blir unik...och full av magi.

Romantiska själar längtar efter mera än att be på kommando
och gå på mässor som aldrig tar slut ...

De vill odla sitt väsens djup genom den andlighet som finns
i skogens frid, där fåglar sjunger sina psalmer på trädens kvist...

Romantiska själar längtar efter mera än ett begränsad liv
där man måste leva som samhället har från födsel för oss
stakat ut ...full av regler och förbud...

De vill leva passionerat och intensivt så att de kan känna
sig i enhet och förälskade i allt som finns ...

Romantiska själar längtar efter mera än vackra fasader och ytliga parader...

De vill vara nakna , äkta och uttrycka allt som finns i deras hjärta
och söka mystik i tankens och känslors djup ...

Romantiska själar längtar efter mera än att döden gömma
och glömma ...

De vill känna dödens rus i sina lemmars hud i varje ögonblick
som tar slut ...så att all rädsla försvinner i tidens ur...

Romantiska själar längtar efter mera än det ekonomiska liv
som finns i städers hektiska rus ...

De vill förverkliga sina själars drömmar... även om det inte
ger några pengar ...med hjälp av universums strömmar
och alla ädla skogens änglar...

Romantiska själar ...




Fri vers av Titti Spaltro
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-22 15:38



Bookmark and Share


  ULJO
Romantiska själar = kärlek
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Titti Spaltro
Titti Spaltro