Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett långsamt farväl

Allt togs för givet till slut

En drottning

kom in i hans liv,

Till just hans liv,

Vad han inte visste var

att det var ett långsamt farväl

från början ...

© Christer Johansson 2018-10-22




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-22 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten