Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om hösten död-när sorgen är som störst

Du var min främste vän
Stolt och rak, i kamp med ondskans makter
En värld som revs itu, jag levde i en illusion
Må de plågas av evig eld

Du färdas längs med Styx, smekt av kalla vindar
Låt mig bekläda din grav med svarta rosor
Bevattna den med tårar så djupa
Spillrorna syns på marken

Du får ej vandra denna stig ensam
Jag skall söka mig bortom tid och rum
Det sägs att jag lever
Men kan ni skåda mitt inre...




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-22 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord