Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dagen som farit klokuggla <3


har ändå varit förnöjsam för min del älskade uggla. ledsen om du fått obehag av allt trams. tala om orättvisor du har inget ont gjort, jag som är opportunisten flyter ovanpå alla historiska suckar. du är underbar glöm aldrig det, som finns för mig när herr Schwindlerben erbjuder en kopp levrat blod!
har skrivit så många fula ord om den skurken, att jag måste borsta tänderna noga varje kväll, för annars finns risk för att mina tänder blir svarta.

tragiskt och förfärligt dessutom vad händer egentligen när människor samlas på marknader? mycket stölder och annat mörker.
Elsa 95 som blev bestulen på höstmarknaden i onsdags är inte den enda. samma hände Åskbollen Anna-Maria på vårmarknaden och hon besöker inte längre marknader vilket är trist. fast egentligen förlorar hon inget, jag var där varje år när jag arbetade på Stadshuset, som vetter mot marknadsplatsen. det mesta är bara tingel och tangel och skräp. undrar hur många som blir utsatta, måste vara lukrativt eftersom de reser runt i landet.

kostnaderna för alla stölder är dessvärre något som drabbar oss alla, premierna höjs och vi får mindre i plånboken. det gäller samma i dagligvaruhandeln.
märkligt vilken uppfinningsrikedom en del har, när det gäller brottslig verksamhet. de reser runt i Sverige och livnär sig på stöldgods! och nu när höstmörkret kommer sker bostadsinbrotten. Så vaksamhet, grannsamverkan, tända lampor, tjuvlarm och
andra civila skyddsdräkter är nödvändiga för Resanden kommer ofta från Europa och är rutinerade tjuvar. :(

tänk om människor i stället kan uppvisa samma energi och uppfinningsrikedom till samhällets bästa och sina medvandrare.

annars riktigt nöjd med mitt test att torka Aroniabär i ugnen. toppengott och nyttigt och de går att förvara i burk. de innehåller massor av antioxidanter och rekommenderas varmt.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2018-10-22 19:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram
2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP